Training

Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond wordt er training gegeven voor onze leden vanaf 18 jaar. Deze trainingen vinden allemaal plaats van 20:00 tot 21:00 uur.
Op maandag en woensdag wordt de taining verzorgd door onze trainer Eline en op dinsdag wordt de training verzorgd door trainster Esther. Leden kunnen zich aan het begin van het seizoen inschrijven voor trainingen. Vervolgens wordt er een indeling gemaakt op basis van niveau en ervaring in de competitie.

Kun je een keer niet trainen, geef dit altijd door aan de trainer. Je kunt natuurlijk ook naar de zaal bellen: 071 407 2875.

Ben je nog geen lid maar wil je wel graag kennis maken met tafeltennis?

Op woensdagavond wordt er elk seizoen een kennismakingscursus voor volwassenen georganiseerd. Meer informatie is op deze pagina te vinden. Is de eerst volgende kennismakingscursus nog ver weg en zou je graag eerder een kijkje willen komen nemen? Neem dan even contact op via tc@ttvrijnsoever.nl