Contact

Heb je een vraag of opmerking? Wij hebben verschillende aanspreekpunten waar je terecht kunt. Hieronder staan alle benodigde contactgegevens op een rijtje:


Kennismaken

Als je een keer wilt langskomen om tafeltennis te proberen, neem dan contact op via tc@ttvrijnsoever.nl. Zo kunnen we even een afspraak maken en kijken welk aanbod het beste bij jouw wensen aansluit :) 


Lidmaatschap
Als je je wilt aanmelden als lid of het lidmaatschap wilt wijzigen, kun je contact opnemen met de leden administrateur, Hans van de Pol. Dit kan via de mail (ledenadministrateur@ttvrijnsoever.nl) of per post. Het adres is:

TTV Rijnsoever Ledenadministratie
P/a Prof. van Eijsingastraat 2
2211 SB  Noordwijkerhout

Rekeningnummer: NL96 RABO 0364 6506 21 tnv TTV Rijnsoever


Trainingen
Voor vragen en opmerkingen over trainingen en indelingen, verwijzen wij door naar de technische commissie: tc@ttvrijnsoever.nl
Heb je een specifieke vraag voor een bepaalde trainer? Ook de trainers beantwoorden je vraag met alle plezier. Bekijk de pagina 'onze trainers' voor meer informatie en contactgegevens.


Competitie
Binnen de vereniging hebben wij twee competitieleiders. Een voor de jeugd en een voor de senioren. Officieel heet dit 'wedstrijdsecretaris'. Hieronder staan de contactgegevens:

Senioren: Eric Klinkenberg
email: wedstrijdsecretarissenioren@ttvrijnsoever.nl

Jeugd: Corine van der Marel
email: wedstrijdsecretarisjeugd@ttvrijnsoever.nl


Schoolsport
Willem van der Marel is de Coördinator Schoolsport. Je kunt contact met hem opnemen via schoolsport@ttvrijnsoever.nl en een afspraak maken.