Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Wij hebben verschillende aanspreekpunten waar u terecht kunt. Hieronder staan alle benodigde contactgegevens op een rijtje:


Kennismaken

Als u een keer wilt langskomen om tafeltennis te proberen, neem dan contact op met de wervingscommissie. Dit kan via werving@ttvrijnsoever.nl Ook kunt u direct contact opnemen met de voorzitter, Robbert Neijenhuis via 06-12050829.


Lidmaatschap
Als u zich wilt aanmelden als lid of het lidmaatschap wilt wijzigen, kunt u contact opnemen met onze secretaris, Hans van de Pol. Dit kan via de mail (secretaris@ttvrijnsoever.nl) of per post. Het adres is:

TTV Rijnsoever Ledenadministratie
P/a Prof. van Eijsingastraat 2
2211 SB  Noordwijkerhout

Rekeningnummer: NL96 RABO 0364 6506 21 tnv TTV Rijnsoever


Trainingen
Voor vragen en opmerkingen over trainingen en indelingen, verwijzen wij door naar één van de trainers. Zij beantwoorden uw vraag met alle plezier. Bekijk de pagina 'onze trainers' voor meer informatie en contactgegevens.


Competitie
Binnen de vereniging hebben wij twee competitieleiders. Een voor de jeugd en een voor de senioren. Officieel heet dit 'wedstrijdsecretaris'. Hieronder staan de contactgegevens:

Senioren: Eric Klinkenberg
email: wedstrijdsecretarissenioren@ttvrijnsoever.nl

Jeugd: Corine van der Marel
email: wedstrijdsecretarisjeugd@ttvrijnsoever.nl


Schoolsport
Jan Holten is de Coördinator Schoolsport. U kunt contact met hem opnemen via schoolsport@ttvrijnsoever.nl en een afspraak maken.