Onze trainers

Bij Tafeltennisvereniging Rijnsoever werken we een groep van enthousiaste en bekwame trainers. Veel van de trainers heeft een officiële diplomering van de NTTB (tafeltennisbond) of heeft de ambitie deze te halen. Regelmatig vindt er overleg plaats over de indeling van de groepen en de te behandelen onderwerpen tijdens de trainingen. Hieronder stellen ze zich voor:

Esther Janssen P1070920_2

Hoofdtrainer
Groepen: jeugd & senioren
Dagen aanwezig: Maandag & dinsdag
Diplomering: Tafeltennistrainer 3
In haar jeugd heeft ze bij TTV Rijnsoever gespeeld en is sindsdien met veel enthousiasme voor de club bij de jeugd betrokken. Esther woont in Zoetermeer, en doet naast tafeltennis aan zaalvoetbal.

Robbert NeijenhuisP1070920_2
Groepen: kennismakingscursus
Dagen aanwezig: zaterdag
Diplomering: Tafeltennistrainer 2
Speelt al sinds de jeugd bij TTV Rijnsoever en heeft veel ervaring als jeugdtrainer. Robbert komt uit in de 1e klasse en heeft de gezonde ambitie om zichzelf telkens te blijven verbeteren.

Eline RondaijP1070920_2
Groepen: Beginnende tot gevorderde jeugd en senioren.
Dagen aanwezig: woensdag, vrijdag & zaterdag
Diplomering: Tafeltennistrainer 2
Eline geeft met heel veel plezier training aan alle jeugdgroepen en ontvangt senioren met een warm welkom in de senioren kennismakingscursus. Zelf speelt ze twee keer per week competitie (donderdag en vrijdag) en traint hard om verder te verbeteren.

Bram Parlevliet
P1070920_2
Groepen: selectietraining jeugd
Dagen aanwezig: Woensdag
Diplomering: gestart met Tafeltennistrainer 3
Zijn tafeltennisroots liggen in Friesland, maar is door een verhuizing bij TTV Rijnsoever betrokken geraakt. Met zijn goede spelinzicht en techniek speelt Bram mee op het allerhoogste niveau. De kneepjes van het vak geeft hij door aan onze jonge talenten.

Jasper Klinkenberg
P1070920_2
Groepen: beginnende jeugd
Dagen aanwezig: Dinsdag, donderdag & zaterdag
Diplomering: Tafeltennistrainer 1
Onlangs kwam Jasper nog uit bij de jeugd, maar heeft nu de overstap naar de senioren gemaakt. Hij komt uit in de 5e klasse, waar hij alles snel oppakt. Zijn betrokkenheid bij de jeugd blijft hij tonen door training te geven aan de groep beginnende spelers.

Jan HoltenP1070920_2

Groepen:
 schoolsport
Dagen aanwezig: Dinsdag & woensdag
Diplomering: Tafeltennistrainer 2
Jan zet zich al zeer lange tijd met passie in voor de vereniging en is actief als trainer binnen het schoolsportprogramma. Met zijn enthousiasme verzogt Jan inhoudelijk goede en vooral leuke trainingen.

Johan Vliegenthart Johan_trainer

Groepen: gevorderde jeugd
Dagen aanwezig: maandag
Diplomering: n.v.t.
Johan is niet alleen voorzitter van de Technische Commissie, maar weet zijn jarenlange ervaring als speler van het 1e herenteam ook op een goede manier om te zetten naar inhoudelijk en leerzame trainingen.