Kennismaken met tafeltennis voor volwassenen

Vanaf: 13 jaar
Begint op: maandag 14 oktober om 20.00 uur

Onze kennismakingscursussen zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met de tafeltennissport en onze vereniging. Naast het betalen van een eenmalige bijdrage van 20 euro verplicht inschrijving voor deze cursus tot niets.

Tafeltennisbatjes worden gratis ter beschikking gesteld. Van belang zijn binnensportschoenen en het dragen van sportkleding. Pas na afloop van de cursus besluit je door te gaan met tafeltennis en lid te worden van de vereniging. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het aanleren van de basistechnieken, leer je over spelregels, het serveren en een juiste houding achter de tafel. Daarnaast krijg je te horen wat de TTV Rijnsoever jou kan bieden; overdag tafeltennis, competitie, topsport of gewoon af en toe een balletje slaan. Dit alles onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

De cursus bestaat uit 6 trainingen die wekelijks afgesloten worden met onderlinge wedstrijden. Deze cursus is geschikt voor senioren (geen maximum leeftijd; onze oudste spelende leden zijn > 80 jaar) en oudere jeugd vanaf 13 jaar. Tafeltennis is een sport die gemengd gespeeld wordt.

De cursus start op maandagavond 14 oktober en wordt daarna op 28 oktober, 4, 18 en 25 november en 2 december gegeven van 20.00 – 21.00 uur. Mocht je een keer niet kunnen dan is dat geen probleem.

Vooraf aanmelden via: werving@ttvrijnsoever.nl onder vermelding van naam en leeftijd is noodzakelijk. Bijdrage voor de kennismakingscursus bedraagt 20,- euro en kan betaald worden op de eerste cursusdag; contant of pin.