Bereikbaarheid

Bereikbaarheid vanuit richting Leiden: neem de N206 in de richting van Noordwijk. Sla vervolgens af bij afrit 'Rijnsburg / Katwijk-Noord'. Houd links aan en neem driekwart rotonde richting Noordwijk (Heerenweg), en sla vervolgens bij de volgende rotonde weer linksaf. Gelijk na de rotonde nogmaals linksafslaan (Jockerweg). Sla na 350 meter rechtsaf (de Krom). Na 200 meter bereikt u Sportpark de Krom.

Bereikbaarheid vanuit richting Noordwijk: volg de N206 in de richting van Leiden. Sla vervolgens af bij afrit 'Rijnsburg / Katwijk Noord'. Ga vervolgens rechtdoor over de rotonde en sla direct daarna linksaf (Jockerweg). Sla na 350 meter rechtsaf (de Krom). Na 200 meter bereikt u Sportpark de Krom.

 Routebeschrijving_1

Onze nieuwe accommodatie (2015) is gelegen op een sportcomplex met voldoende parkeergelegenheid. Om bij onze ingang te komen moet de hoofdingang van VV Katwijk nemen en het terrein oversteken. Achter de tribune is de ingang, waarbij u de trap naar beneden moet nemen. Er is ook een lift aanwezig voor rolstoelgebruikers.

Let op: op zaterdagen dat het eerste elftal van VV Katwijk speelt is het vaak erg druk. Dit betekent dat er weinig parkeerruimte is en dat tussen ongeveer 13:30 uur en 16:00 uur onze hoofdingang niet gebruikt kan worden. U kunt dan linksom buiten het complex lopen en de nooddeur gebruiken.

Een uitgebreide routebeschrijving en plattegrond, evenals speeldagen van het eerste van VV Katwijk zijn te vinden in het volgende PDF document:

routebeschrijving_ttv_rijnsoever_sportpark_de_krom_katwijk_2015-2016

Mocht u onze zaal onverhoopt niet kunnen vinden, kunt u bellen naar het telefoonnummer in de zaal: 071 407 2875