Jeugd

Bij TTV Rijnsoever organiseren we veel voor en met jeugd. De basis blijft natuurlijk: tafeltennis!
Of je fanatiek bent of wat relaxter ingesteld: iedereen kan bij ons terecht. Of je nu zo binnenkomt, de Beginnerscursus hebt gedaan of dat je interessse via onze Schoolsport-lessen is gewekt, bij ons kun je verder op je eigen niveau en in je eigen leeftijdsgroep. Het zit als volgt in elkaar:

Kennismakingscursus

Er wordt twee keer per jaar een Kennismakingscursus voor de jeugd (t/m 15 jaar) georganiseerd. Dus als je niet weet of je tafeltennis leuk en uitdagend genoeg vindt, kan het beste aan een van onze Kennismakingscursussen meedoen. Aanmelden gaat via de website van het Welzijnskwartier Katwijk.

Wat oudere beginnende jeugd (16+) kan op onze Kennismakingscursus voor oudere jeugd en senioren terecht, of bij de senioren aanhaken. Let op de aankondigingen op de site voor de aanvang van de volgende cursus.

De jonge beginnende spelers spelen op maandag. Kids die onze Kennismakingscursus hebben meegedaan, kunnen bij deze groep aansluiten. Kijk onder "Jeugdtrainingen" voor de precieze tijden.
De gevorderde competitiespelers spelen op dinsdag en donderdag. Dit niveau vergt wat meer training.
Op dinsdag en donderdag speelt er een diverse groep van gevorderde en beginnende competitiespelers, zowel jong als oud. Ideaal dus om een keer kennis te komen maken! Je kunt op de maandag, dinsdag of donderdag altijd vrijblijvend een paar keer komen meetrainen en je hoeft zo dus nooit te wachten totdat er een nieuwe Kennismakingscursus is!

Nog een laatste punt: we werken toe naar het spelen van wedstrijden en toernooien, maar dat is geen verplichting. Voor heel beginnende spelers raden we dat zelfs af. Of en wanneer je competitie gaat spelen is een zaak van overleg tussen jou en de trainers.


Kies een categorie in de menubalk voor nog meer info!