Zeer geslaagd Rijnsoever Euro toernooi

Afgelopen zondag heeft het Rijnsoever toernooi weer plaatsgevonden. Dit keer hebben we een nieuwe twist aan het toernooi gegeven door middel van een euroronde! Het was erg gezellig, met positieve deelnemers, mooie wedstrijden en een goede sfeer 😊 

De dag begon heel soepel. Bijna iedereen was ruim op tijd aanwezig, waardoor we om 10.00 uur zonder problemen konden beginnen. En dat was maar goed ook, want het toernooi zat erg vol. We hebben de inschrijving zelfs een paar dagen eerder moeten sluiten omdat het maximaal aantal deelnemers was bereikt 🎉 

Scherm­afbeelding 2023-03-27 om 19.01.32

De eerste wedstrijden gingen van start en de sfeer was goed. Rond de lunch gingen we de euro ronde spelen. Tijdens deze euroronde vielen er echte euro's te winnen. Per deelnemer zat er €2 in de pot.

Deze ronde gaat als volgt:
Je speelt 1 game tot de 21. Je kunt tegen iedereen komen te spelen. Afhankelijk van je niveau en die van je tegenstander krijg je punten voor of achter. 
Als je verliest lig je uit de euroronde (knock-out systeem). Je verliest dan ook al je euro's. Als je wint krijg je alle euro's van je tegenstander. 

Na twee rondes mocht je kiezen: wil je nog een ronde doorspelen of wil je stoppen. Als je stopt mag je de helft van je euro's houden. De andere helft gaat naar je tegenstander. Die gaat dan door naar de volgende ronde. 

Scherm­afbeelding 2023-03-27 om 19.01.20

Niemand wilde voorafgaand aan een wedstrijd stoppen. Iedereen durfde het aan nog een ronde verder te gaan en voor het grote geld te spelen. Uiteindelijk was er een finale tussen Ruud en Hans van Rijnsoever, teamgenoten nog wel 😜  Na een spannende wedstrijd ging Ruud er met de buit van €136 vandoor. 

Scherm­afbeelding 2023-03-27 om 19.00.40

Daarna ging het 'gewone' toernooi weer verder.
Rond half 6 werden de finale's gespeeld. Voor de finales werden er nog wat telborden neergezet. Wel zo leuk, want dan kan ook het publiek goed meekijken. 

Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. Winnaars konden bonnen van TTSport winnen. 
€10 voor de derde prijs, €17,50 voor de tweede prijs en €25 voor de eerste prijs. 

Voorafgaand aan de prijsuitrijking werd er nog kort een mooie speech gegeven door onze voorzitter Jasper. Namens de leden en het bestuur is Paul Klaverwijden uitgeroepen tot erelid bij Rijnsoever. Een mooi gebaar als dank voor zijn vrijwilligerswerk en toewijding voor de club ❤️  

P1011904

Al met al was het een ontzettend leuke dag met veel positiviteit. Iedereen bedankt voor deelname! En vrijwilligers bedankt voor het helpen en voorbereiden.

Het volgende toernooi vindt plaats in november (waarschijnlijk 5 november, maar meer info volgt later).


Groetjes, 

de toernooileiding

 

Scherm­afbeelding 2023-03-27 om 19.00.03