Succesvol begin van het nieuwe seizoen! πŸ˜ŠπŸ“

Het nieuwe tafeltennisseizoen is deze week weer van start gegaan!!  😊
Elk nieuw seizoen brengt ook weer nieuwe dingen met zich mee. Hier geven we jullie een update.

8 jeugdleden spelen voor het eerst competitie 
Dit seizoen zijn er acht jeugdleden die voor het eerst competitie gaan spelen 😊 Deze jeugdleden hebben in de eeste trainingsweek daarom 2 speciale competitie trainingen om ze zo goed mogelijk voor te bereiden op het spelen van competitie. Tijdens deze speciale competitie trainingen nemen we nog even alle belangrijke spelregels door, oefenen we met het spelen van dubbel en leren we hoe we het wedstrijdformulier in vullen. Ook de ouders worden hier bij betrokken zodat iedereen goed op de hoogte is πŸ˜„

3 nieuwe trainers
Onze trainers Rob, Bram, Elena en Johan geven dit seizoen geen training meer bij Rijnsoever, maar niet getreurd: we hebben 3 super leuke nieuwe trainers weten aan te trekken! πŸ™‚Alf, Dean en Robert. Binnenkort zullen zij zichzelf voorstellen.

Afgelopen dinsdag hebben we allemaal kennis gemaakt met Alf. Alf spreekt geen Nederlands en geeft zijn trainingen dus in het Engels. Gelukkig spreekt onze jeugd ook een aardig woordje Engels en ging dat helemaal goed. Iedereen kreeg een naamkaartje van Alf zodat hij de spelers snel leert kennen. 

begin_seizoen_1

Ook de senioren trainden voor het eerst bij trainer Alf. 
Het was een pittige, maar fijne training. Wie kan raden wat we hier op de foto aan het doen zijn? 😜

WhatsApp Image 2019-09-04 at 12.26.03

TTSport bracht ons een bezoekje
Aan het begin van het nieuwe seizoen is het vaak weer hoog tijd voor nieuwe rubbers, een nieuw batje of misschien wel nieuwe kleding 😏Om het voor onze leden makkelijk te maken nodigen we TTSport aan het begin van het seizoen uit om bij ons op de club langs te komen met de verkoop stand. De verkoopstand van Michel en Mariska stond er mooi bij met een groot aanbod rubbers en andere tafeltennismaterialen. Er zijn weer veel nieuwe rubbers geplakt dus ik ga er vanuit dat Rijnsoever weer helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen πŸ’ͺDankjewel Michel en Mariska!

TTsport

Zowel eerste jeugdteam als eerste herenteam speelt landelijk!
Weet je nog dat ons eerste herenteam afgelopen seizoen kampioen is geworden in de hoofdklasse? πŸ™ŒπŸ˜Š
Dat betekent dat ze dit seizoen zijn gepromoveerd naar de landelijke competitie (3e divisie). 
Extra leuk dus om de heren aan te moedigen bij de thuiswedstrijden. Hun eerste wedstrijd vindt plaats op zaterdag 14 september en begint om 14:00 uur. 

Ook ons eerste jeugdteam bestaande uit Bjorn, Niels en Olaf speelt dit seizoen mee in de landelijke competitie! Wat een prestatie! πŸ˜„Ook zij spelen hun eerste thuiswedstrijd op zaterdag 14 september om 14:00 uur. Extra veel reden om langs te komen op de club en de jongens aan te moedigen. Ben jij er ook bij? πŸ˜„

heren1-finale_1