Topdag in Duinrell met de jeugd!

Ja ja, daar was ie weer... ons jaarlijkse dagje uit 😊

Dit jaar hadden we gekozen voor een attractie park dicht in de buurt. Met een lading snoep (!!), frisdrank en zonnebrand waren wij klaar voor een dagje Duinrell!

Nadat de 2 vermiste auto's ook op de juiste plaats hadden geparkeerd, zijn we naar de ingang gelopen. Daarna direct een groepsfoto...en da's nog een hele klus! 
We leken we wereldsterren met zoveel camera's op ons gericht 😎

Rond de klok van 10.30 konden jullie 'los' gaan in het park. De tassen konden jullie achterlaten bij de verzamelplaats. Zoals van te voren afgesproken liepen jullie allemaal in groepjes. Niemand liep alleen in het park. Wilde je even rusten of was je je groepje kwijt, dan kwamen jullie terug naar deze plek.

Daar hoorde we de stoere verhalen van jullie aan! Jullie konden niet genoeg krijgen van de achtbanen, vliegtuigen, zweefmolen of waterspin. Maar 2x in de MadMill was voor sommige wel To Much 😂

We hebben wel 3 pleisters uitgedeeld. En ja, da's ook een record!

Gaande de dag stegen de temperaturen. Het zonnetje was heerlijk. Voor een aantal van jullie de reden om eens flink af te koelen. De Splash-attractie hielp jullie een handje. In de attractie of gewoon bij het uitkijkpunt je kletsnat laten bombarderen...Geen kledingstuk aan je lijf dat dan nog droog is!

Gelukkig spelen wij een aardig potje tafeltennis...dus hebben we een goede oog-handcoordinatie! De meeuwen en kraaien, die uit waren op onze lekkere hapjes, werden met duidelijke bewegingen, weggejaagd. Armen, benen, hoofden...alles werd ingezet om die beestjes weg te houden. Waar tafeltennis toch niet goed voor is 👍😏

Elk jaar is het dan weer spannend of iedereen rond 17u weer bij de verzamelplaats zou zijn. Moet zeggen, geen enkel jaar is dat nog gelukt... 
Maar dit jaar is de uitzondering... Bij de eerste telronde was iedereen aanwezig!! On-ge-lo-fe-lijk...dat het kan 😂

Een ijsje smaakte een ieder goed. Moe maar voldaan vertrokken we richting de parkeerplaats. Wat een top dag hebben wij gehad!

Dit dagje uit hadden wij nooit kunnen maken, zonder de hulp van een aantal ouders. We willen hun extra bedanken voor hun hulp en inzet:
De vader van Dilan, de moeder van Emma en Christian, de vader van Lesley, de vader van Rens en de vader van Joas 💪
Ook de ouders van Norah en Lynn bedankt voor het halen en brengen!

En nu heerlijk genieten van een warme zomer! We zien elkaar weer in het nieuwe seizoen.

Bedankt voor een top seizoen!

Marianne van Duijvenbode, Jaco Vooys, Ellen van Duijvenbode en Corine vd Marel 
( ook bekend als de jeugdcommissie 😊)

Aankomend najaars- en voorjaarsseizoen gaat een heel speciale worden: mei 2020 bestaan wij als vereniging 40 jaar 🎊 Dit laten we niet zomaar voorbij gaan. Hoe we dit gaan vieren horen jullie ter zijner tijd!

 

rijnsoever_tafeltennis_katwijk_jeugd_duinrell2