Kampioenen jeugd 2019-2020

Met 3 kampioensteams sluit de tafeltennisjeugd het competitieseizoen prima af.

Team 1 (Niels en Bjorn de Klerk en Olaf van Dalen) is met 74 (uit 100) punten kampioen geworden in de promotieklasse met een straatlengte voor op nummer 2 met 56 punten. Topper is Bjorn de Klerk. Hij hoefde zijn tegenstander slechts eenmaal te feliciteren.

Team 5 (Mike van Duijn, Faya Vooijs, Rowen Lefebre en Brian van der Nagel) zijn met 65 punten uit 100 eerste geworden in hun klasse 4.

Team 10  Zie foto (Norah van den Oever, Anouk Bol, Dilan van Duijn, Hope de Mol en Emma ten Hove) werd kampioen in de Pupillenklasse C met 61 punten. Hope de Mol bleef hierbij ongeslagen.

In september start de competitie. Aangezien ook ons 1e herenteam gepromoveerd is naar de landelijke competitie zullen jeugd en senioren meer als voorheen gelijker tijd op zaterdagmiddag gaan spelen. Cursus: op zaterdag 5 oktober start onze jeugdcursus (start senioren waarschijnlijk op woensdag 9 oktober). Voor info cursus zie onze site ttvrijnsoever.nl en opgeven kan via werving@ttvrijnsoever.nl. Opgave kan ook via het Schoolsportprogramma 2019-2020 van Welzijnskwartier. Schoolsport: opgeven voor tafeltennislessen aan groepen uit het BO en VO tijdens schooluren in schooljaar 2019-2020 kan ook nu al. Voor BO (gratis) kan dit via Michele Sèton: micheleseton@welzijnskwartier.nl en voor algemene info schoolsport en opgaaf voor het VO (kostprijs) kunt u terecht bij jholten@ziggo.nl. Zomeropenstelling: in de maanden juli en augustus is de zaal zowel overdag als ’s avonds open voor allen die een keertje willen komen tafeltennissen; zie voor exacte tijden de agenda op onze site.

Seizoen 2019-2020 is een bijzonder jaar voor de vereniging vanwege haar 40-jaar bestaan begin 2020. We zullen dit jubileum groots vieren met allerlei activiteiten.