Kennismakingscursus jeugd groot succes!

Wauw! De kennismakingscursus tafeltennis voor jeugd is dit seizoen een GROOT SUCCES!!
Inmiddels zijn er 16 deelnemende kinderen en er lijken elke week wel weer nieuwe kinderen bij te komen. Met maar liefst 5 (!) trainers en begeleiders was het afgelopen zaterdag hard werken om iedereen van persoonlijke tips te voorzien. Maar dat is het meer dan waard, want de gegeven tips worden heel erg goed in praktijk gebracht. Afgelopen zaterdag was pas de vierde cursusdag en de kids hebben al heel wat nieuwe dingen geleerd: basishouding, batgreep, zijwaarts bewegen en zelfs topspin is al aan bod gekomen! Iedereen doet enthousiast mee en sommige fanatiekelingen kunnen het ook niet laten om na de training nog even een balletje te slaan met papa of mama. Hartstikke leuk! :) 

-----------

Wil jij ook mee doen aan de kennismakingscursus tafeltennis?

De kennismakingscursus is een reeks van zes achtereenvolgende trainingen waarin kinderen kennis kunnen maken met tafeltennis. Op deze manier kunnen ze een goed beeld krijgen van de sport en kunnen ze kijken of het iets is waar ze mee verder willen gaan. Elk jaar wordt er in zowel januari/februari als september een kennismakingscursus voor jeugd georganiseerd.
Vind jouw kind het ook leuk om kennis te maken met tafeltennis? Zaterdag 02 februari gaat er weer een nieuwe kennismakingscursus van start. Opgeven kan via werving@ttvrijnsoever.nl