Tony's Toernooi was weer een groot succes!

Het Katwijks Open – Tony’s Edition bij TTV Rijnsoever was weer een groot succes! Het was de tweede editie en ook dit jaar was er weer een fantastische opkomst met veel nieuwe gezichten en gevarieerde samenstelling van spelers. Zo waren de Sassemers er weer met een grote, gezellige groep, speelde eigen jeugdtalent van Rijnsoever mee en zelfs eredivisie speler Stephan Tromer van Taverzo was van de partij!

Om de dag goed te beginnen kreeg iedereen bij binnenkomst al twee Tiny Tony’s. Na even goed in te spelen konden we op tijd beginnen. Er stond vandaag veel op het spel: de speler die eerste werd ging namelijk naar huis met maar liefst drie Tony’s repen!

Derrick van ATTC en Wouter van de Treffers waren VIP gast. Zij wonnen VIP toegang door mee te doen aan de loterij op het Rijnsoever toernooi in november.
Het VIP arrangement bestond uit gratis deelname aan het toernooi, gegarandeerd spelen op tafel 1 t/m 5, bij winst zelf de samenstelling van Tony’s repen uitkiezen en een goodiebag met een Tony’s reep, een AA-drankje en een consumptiebon die zij konden besteden aan de bar.

Alle wedstrijden zijn goed en sportief verlopen. Waar we vorig jaar rond half 6 pas klaar waren (oeps!), werd de laatste bal nu rond half 4 geslagen. Nog even wat na borrelen en we konden terug kijken op een zeer geslaagde dag. Aan alle spelers: heel erg bedankt voor jullie deelname en enthousiasme. We hopen jullie de volgende keer natuurlijk allemaal weer te zien.

Tot in november bij het Rijnsoever toernooi!

Liefs,
De toernooileiding