Even voorstellen...

Met veel enthousiasme zijn Patrick Vandormeal en Jasper Klinkenberg dit seizoen begonnen als onze nieuwe barcommissie voorzitters! We zijn heel blij dat deze twee heren zich vrijwillig in willen zetten voor de vereniging en jou en mij kunnen voorzien van een lekker drankje na een training. De barcommissie is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Niet alleen is de bar belangrijk voor de inkomsten wat er voor zorgt dat de contributie laag kan blijven, maar het zorgt ook voor een gezellige plek voor leden om samen te komen. 

Samen met Lex Roodenrijs (die al jaren inkopen doet voor Rijnsoever) en Corine van der Marel zorgt de barcommissie ervoor dat de voorraden altijd netjes bijgevuld zijn, dat er altijd barbezetting is op competitie avonden en ze denken na over vernieuwingen achter de bar. Vind je het leuk om even gezellig met iemand de babbelen? Patrick en Jasper staan vanaf nu altijd voor je klaar!

Nieuwe ideeën zijn al hard in de maak. Patrick: “Ik zie veel ruimte voor verbetering. We willen op toernooidagen bijvoorbeeld een uitgebreider assortiment aanbieden.” Jasper vult aan: “Maar eerst kijken we naar een nieuwe kast voor het snoep, die is wel aan vervanging toe.” Het enthousiasme van beide heren in aanstekelijk. Corine is er ook heel blij mee: “We hebben al even met z’n allen rond de tafel gezeten en we zitten allemaal op 1 lijn. Dat is heel prettig.”

Op dit moment is de barcommissie hard bezig met het zoeken van barbezetting op competitie avonden. Dit gaat om een bardienst van 19:30 uur tot 22:30 uur op donderdag of vrijdag zodat competitie spelers niet zelf bardienst hoeven te draaien en zich goed kunnen focussen op hun wedstrijden. Lijkt jou het leuk om een van deze bardiensten te vervullen? Er zijn nog aardig wat barmannen of barvrouwen nodig en jouw hulp wordt enorm gewaardeerd! Vul je naam in op de lijst in de zaal, of neem even contact op met Jasper: jasperklink@hotmail.com  

Patrick en Jasper: jullie zijn toppers! Gefeliciteerd met jullie nieuwe functie binnen de vereniging en veel succes! 

Namens het bestuur
Ed, Hans, Jeroen, Paul, Linda, Johan en Eline