Succesvolle kennismakingscursus senioren

Afgelopen januari waren er zoveel inschrijvingen voor de kennismakingscursus voor senioren, dat de deelnemers niet allemaal in 1 groep training konden krijgen. Een grote groep is natuurlijk wel super gezellig, maar als we echt iedereen tegelijkertijd training hadden willen geven hadden we de kelder waarin TTV Rijnsoever zich bevindt moeten uitgraven. Dat leek niet de beste optie en dus werd de groep gesplitst.

Een splitsing van de groep was even balen, maar al gauw was iedereen dit weer vergeten en gingen we hard aan de slag. Deze deelnemers hadden allemaal enorm veel enthousiasme en positieve energie. Ze waren nieuwsgierig, leergierig en zeker in voor een grapje hier en daar. Alle basisslagen van het tafeltennis kwamen gedurende de cursus aan bod. Ook werden de belangrijkste spelregels behandeld en de ongeschreven regels niet vergeten natuurlijk. 'Sorry' zeggen als de tegenstander fout serveert?! Daar deden ze niet aan hoor... rare regels!

Een paar spelers zijn zelfs op woensdag avond aangesloten bij de reguliere trainingsgroep. Één keer trainen in de week was immers niet genoeg. Dat geeft wel weer hoe fanatiek sommige deelnemers waren.
Op de laatste curusdag kwam de groep weer als geheel bij elkaar en speelden zij een spannend toernooi. Geleerde slagen en spelregels konden op deze manier goed in praktijk gebracht worden. 
Meer dan de helft van de deelnemers wordt lid bij Rijnsoever en blijft trainen op maandag- en/of woensdagavond. Hartstikke gezellig!