Volle cursussen bij TTV Rijnsoever

In januari zijn er weer veel nieuwe spelers gestart met de kennismakingscursus. De jeugd speelt op zaterdagochtend. De groep is gemengd, maar dat draagt alleen maar bij aan de gezellige sfeer. Terwijl de ouders vanuit de kantine toekijken, krijgen veertien aspiranten les en uitleg over de basisslagen, technieken en spelregels. Dit uiteraard niet zonder tussendoor veel leuke spelvormen te spelen en te pauzeren met een glaasje limonade. De jeugd werkt middels het Table Star programma van de NTTB en doet de laatste keer een examen.

Bij de senioren is de opkomst ook erg goed. Op maandagavond wordt er nu zelfs in twee verschillende groepen getraind. Ongeacht de leeftijd en ervaring, iedereen is even fanatiek. Trainster Eline Rondaij neemt rustig de tijd om de oefeningen uit te leggen en technische tips te geven. "Een verkeerde slag afleren is veel moeilijker dan een nieuwe slag gelijk goed aanleren. Daarom hamer ik soms echt op de juiste techniek", aldus Eline.

TTV Rijnsoever organiseert 2x peer jaar een kennismakingscursus, om voor iedereen een laagdrempelig aanbod tafeltennis te kunnen bieden. Zijn de cursussen net gestart, maar wil je toch een keer komen kennismaken? Neem dan even contact op via werving@ttvrijnsoever.nl. 

 

P1110026P1110047Kennismakingscursus senioren