Lasergamen met senioren zeer geslaagd!

De kop is eraf! De meeste teams hebben hun eerste competitie wedstrijden van het najaarsseizoen gespeeld! En wij hebben het seizoen goed ingeluid met een ontzettend leuke avond lasergamen.

De avond begon met een lopend buffet van onze eigen gemaakte (soms gekochte) specialiteiten. Er was van alles! Van gezonde vissalade tot fantastisch, zelfgemaakte appeltaart met slagroom en kaneelijs! Heerlijk!
Uiteraard was het allemaal veel te veel om op te eten en hadden de tegenstanders van heren 1 en heren 2 geluk! Zij konden ook nog wat lekkers op de kop tikken. Dat is leuk uit spelen! Ze kijken nu alweer uit naar de volgende keer en hopen natuurlijk dat wij dan weer een uitje hebben.

Na het eten lieten we de zogenaamde foodbaby’s eventjes uitzakken tijdens een potje kaarten of een potje tafeltennis en daarna gingen we met de hele groep richting de oude zaal op de Sandtlaan voor het lasergamen.

Voor wie daar nog niet is geweest sinds wij daar weg zijn: het is een wereld van verschil! Alleen de entree is al onherkenbaar, maar het ziet er allemaal heel goed uit! We werden ontzettend enthousiast ontvangen en al snel gingen we de lasergamezaal binnen. Niet rennen, en geen fysiek contact waren de regels, maar van die regels is niet zo veel terecht gekomen. Iedereen was bloedfanatiek. Het adrenaline gierde door onze aderen. Goed richten, verdekt opstellen en snel reageren op een naderende tegenstander. Het hoort er allemaal bij.

Bij het verlaten van de lasergame zaal was iedereen meer bezweet dan na een lange vijfsetter achter de tafeltennistafel. Zegt dat iets over het lasergamen of over ons tafeltennisniveau? Hoe dan ook, het was gaaf, het was uitdagend en het was zeker wel intensief!
Dat smaakte naar meer en daar gingen we weer hoor, een tweede potje lasergamen. Na het tweede potje konden we onze shirts wel uitwringen van het zweet, maar dat weerhield ons niet van zelfs nog een derde potje! *Lasergame Katwijk* vond ons vast heel gezellig, want het derde rondje was die was van het huis! Heel erg leuk, dankjulliewel!

Achteraf nog even wat drinken met z’n allen en daarna moe, maar voldaan naar huis.

Iedereen die heeft deelgenomen aan het uitje, enorm bedankt voor deze hele leuke avond. Jullie zijn stuk voor stuk toppers! We gaan snel weer een keer een leuk uitje plannen. Hopelijk zijn jullie er dan allemaal weer bij!

Namens de wervingscommissie,
Eline Rondaij


IMG_20160917_184238  IMG_20160917_184709