Basisschool toernooi

Op woensdag 11 mei werd een basisschool toernooi georganiseerd in samenwerking met het welzijns kwartier. Voor afgaand van het toernooi kregen de kinderen een korte training over hoe je moet tafeltennissen en de spelregels van tafeltennis.

De spelers werden verdeeld in twee groepen. Een zeskamp van groep 6, 7 en 8. En een zevenkamp van groep 5. De kinderen van groep vijf waren zeer aan elkaar gewaagd en de eindstand zat dicht op elkaar. Nadat alle wedstrijden waren gespeeld werden Thomas, Floris en Loïs gedeeld vijfde. Sabine werd vierde. De nummers één, twee en drie hadden een even aaxntal punten en werd het zeer spannend. Uiteindelijk is Carmen derde geworden, Stefan tweede en Levi eerste.

Ook bij groep 6, 7 en 8 was het erg spannend. Jelte behaalde de vierde plek en Jaron de derde plek. Lisa, Sem en Daniel haalde een gedeelde tweede plaats. Daarmee haalde Julian de eerste plek, die overigens alles had gewonnen. Aan het einde van deze ochtend kreeg iedereen een leuke prijs mee en de winnaars een beker.