Jeugdleden Rijnsoever geselecteerd voor afdelingstraining

Vijf jeugdleden van Rijnsoever zijn dit seizoen uitgenodigd voor afdelingstrainingen die verzorgd worden door de TafelTennis School Den Haag (TTSD). Wij zijn als verenging erg trots op onze vijf jeugdleden
Fé Remery, Luna Remery, Quintijn Hoogendijk, Bjorn de Klerk en Niels de Klerk. 

De afdelingstrainingen zijn bedoeld voor gemotiveerde pupillen en welpen uit de regio rondom Den Haag. De kinderen zijn dan ook geselecteerd door middel van hun prestatie op de Zuid-Hollandse Kampioenschappen of op basis van hun prestatie in de competitie. 

Fé en Luna Remery trainen al langer bij TafelTennis School Den Haag, maar voor Bjorn, Niels en Quintijn was afgelopen zondag (28 februari 2016) de eerste keer van een reeks van negen trainingen.
Het was allemaal nog een beetje spannend maar de kinderen vonden het erg leuk en hebben hard gewerkt. 
Tijdens een flinke training op de zondagochtend van 10:30 tot 13:00 uur krijgen de kinderen goede tips op technisch gebied van de ervaren trainer Ronald Schildknegt. Een stukje conditietraining is natuurlijk ook gewoon inbegrepen.

Wij wensen de kinderen nog heel erg veel plezier en heel veel succes bij de trainingen en we hopen dat het erg leerzaam voor ze is!