Familie-/bedrijvencompetitie

Tafeltennisvereniging Rijnsoever organiseert een toernooi op donderdag 22 november van 20.00 uur tot 22.30 uur. Deelname aan het toernooi is gratis.

Onze zaal met 12 TT-tafels is te vinden op sportpark de Krom in het Combigebouw van vv Katwijk achter de tribune adres de Krom 57 2221 KK Katwijk.

Na afloop van het toernooi of in de dagen daarna (uiterlijk 1 december) kunt u inschrijven voor de familie- bedrijvencompetitie. Deze competitie wordt gespeeld op 6 donderdagavonden in de periode december 2018 t/m maart 2019. Kosten per team (2 personen + reserves) bedraagt 5 euro.

Toelichting:

1. De competitie wordt gespeeld op donderdagavond 13 december, 10 en 24 januari, 7 en 21 februari en 14 maart; van 20.00 uur tot 22.00 uur.
  2. Indien u op een avond niet kan spelen, speelt u met een van uw invallers of wordt de betreffende wedstrijd op een van de andere speelavonden ingehaald.
  3. Batjes zijn aanwezig. Sportschoenen (binnen) zijn verplicht; sportkleding is gewenst..
  4. Er worden per avond 5 wedstrijden gespeeld; 4 enkels en 1 dubbel. Per persoon worden 3 wedstrijden gespeeld.
  5. Tafeltennis is een sport die ook gemengd gespeeld wordt. Een team kan dus ook uit een dame en een heer bestaan.

Tenslotte

De vereniging beschikt over de volgende faciliteiten: kleedkamers en douches, kantine met bar (met verenigingsprijzen) en lift. Vanuit de coachingruimte in de zaal en vanuit de kantine kunnen belangstellenden de wedstrijden volgen.

Inschrijfformulier Familie- en bedrijvencompetitie 2018-2019