Familie /- bedrijven toernooi + competitie

I.s.m. Welzijnskwartier en gefinancierd door Fonds 1818 organiseert Tafeltennisvereniging Rijnsoever op 22 november van 19.30 tot ± 22.00 uur een tafeltennistoernooi. Deelname is gratis. Inschrijven voor dit individuele toernooi en de indeling in poules vindt op de avond zelf plaats.

Het toernooi op 22 november vormt de opstap voor een competitie te spelen op 6 donderdagavonden van 20.00 tot ± 22.00; start 13 december (+ 10-1, 24-1, 7-2, 21-2 en 14-3). Deze competitie wordt gespeeld door teams van 2 personen (en eventueel reserve spelers) via het Daviscup model; 5 wedstrijden (2 x 2 enkels en 1 dubbel). Teams worden naar sterkte ingedeeld in poules. Alleen dan zorgt de organisatie voor een partner. Kosten voor deze competitie: 5 euro per team. Inschrijving voor de competitie kan tijdens het toernooi op 22 november maar dient uiterlijk 1 december binnen te zijn. Zie de download op onze site: ttvrijnsoever.nl onder kopje Familiecompetitie. Onze zaal is te vinden via de hoofdingang van vv Katwijk de Krom 57 (volg de borden op het park) in de kelder van het  combigebouw/onder tribune vv Katwijk. Vanuit de kantine en de coachingruimte zijn de wedstrijden te volgen in de zaal (400 m2). Er staan 12 TT-tafels opgesteld. Batjes zijn in voldoende mate aanwezig. Binnensportschoenen zijn verplicht. Ook voor alle overige info over de tafeltennisvereniging kunt u terecht op onze site: ttvrijnsoever.nl.